Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Hygienic level and surface contamination in fresh-cut vegetable production plants

Lehto, Marja; Kuisma, Risto; Määttä, Jenni; Kymäläinen, Hanna-Riitta; Mäki, Maarit (2011)

 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Lehto, Marja
Kuisma, Risto
Määttä, Jenni
Kymäläinen, Hanna-Riitta
Mäki, Maarit

Julkaisusarja
Food control

Volyymi
22

Numero
3-4

Sivut
469-475


Elsevier B.V
2011
doi:doi:10.1016/j.foodcont.2010.09.029
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [84941]
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus