Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Turvallisia kasviksia kuluttajille

Kuisma, Risto; Lehto, Marja; Kymäläinen, Hanna-Riitta; Määttä, Jenni; Mäki, Maarit (2010)

 
Tweet refworks
 
Avaa tiedosto
mtt-mt-v67n03.pdf (2.823Mt)
Lataukset 


Kuisma, Risto
Lehto, Marja
Kymäläinen, Hanna-Riitta
Määttä, Jenni
Mäki, Maarit

Julkaisusarja
Maaseudun Tiede

Volyymi
67

Numero
3(25.10.2010)

Sivut
15


Maaseudun tulevaisuus
2010
Näytä kaikki kuvailutiedot
Tiivistelmä
Kasvisten turvallisuus on noussut huomion kohteeksi, kun useiden ruokamyrkytystapausten lähteeksi on voitu osoittaa tuoreet kasvikset. Osa epidemioista olisi todennäköisesti voitu välttää aiempaa tehokkaammalla omavalvonnalla ja paremmalla tuotantohygienialla.
Collections
  • Julkaisut [81202]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste