Itäsuomenkarjan lehmien maito prosessoituu mainiosti
Maaseudun tulevaisuus
2010
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.
Pysyvä osoite
URI
Tiivistelmä
MTT:ssä on vertailtu itäsuomenkarjan ja suomenayrshiren maitoa juuston, viilin ja jogurtin teossa. Alustavan kokeen mukaan itäsuomenkarjan maito osoittautui prosessointiominaisuuksiltaan paremmaksi, mikä antaa hyvän mahdollisuuden jalostaa siitä erityistuotteita.
ISBN
OKM-julkaisutyyppi
D1 Artikkeli ammattilehdessä
Julkaisusarja
Maaseudun Tiede
Volyymi
67
Numero
1(15.3.2010)
Sivut
Sivut
14
ISSN
1796-8763