Professorin parempi puolukkaparfait
Maaseudun tulevaisuus
2009
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.
Pysyvä osoite
URI
Tiivistelmä
Unohda tänä jouluna se iänikuinen hedelmäsalaatti tai luumukiisseli, ja tekaise aattoillan jälkiruuaksi raikas puolukkaparfait. Ihanan makuelämyksen lisäksi pienennnät hiukan hiilijalanjälkeäsi käyttämällä kotimaisia marjoja tuontihedelmien sijaan. Marjat hakkaavat tuontihedelmät mennen tullen myös terveellisyydessä.
ISBN
OKM-julkaisutyyppi
D1 Artikkeli ammattilehdessä
Julkaisusarja
Maaseudun Tiede
Volyymi
66
Numero
4(14.12.2009)
Sivut
Sivut
16
ISSN
1796-8763