Vehnälajikkeiden leivontalaatu on monen tekijän summa
Salo, Yrjö; Sieviläinen, Elina (2009)
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.
Salo, Yrjö
Sieviläinen, Elina
Julkaisusarja
Maaseudun Tiede
Volyymi
66
Numero
4(14.12.2009)
Sivut
12
Maaseudun tulevaisuus
2009
Julkaisun pysyvä osoite on
http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2015103015766
Tiivistelmä
Vehnälajikkeiden leivontalaadussa on perimästä johtuvia eroja. Uuden leipävehnälajike-ehdokkaan on läpäistävä leivontakokeet päästäkseen Suomen lajikelistalle. MTT ja Evira tutkivat leivontalaatua virallisten lajikekokeiden sadoista.
Collections
- Julkaisut [86867]