Suomalaista, turvallista, erilaistettua ja vastuullisesti tuotettua - siinä kuluttajien odotuksia tulevaisuuden broilerituotteilta
Forsman-Hugg, Sari; Mäkelä, Johanna (2008)
Forsman-Hugg, Sari
Mäkelä, Johanna
Julkaisusarja
Maaseudun Tiede
Volyymi
65
Numero
4(15.12.2008)
Sivut
6
Maaseudun tulevaisuus
2008
Julkaisun pysyvä osoite on
http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2015103015691
http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2015103015691
Tiivistelmä
Broilerinlihan alkuperä on tärkeä tekijä suomalaisille kuluttajille, ja yhä keskeisemmiksi ovat nousemassa myös tuotannon eettisyys ja tuotantotapa. Kuluttajan valinnoilla on ratkaiseva merkitys suomalaisen broilerinlihan tuotannolle, mikäli tuontilihan hinta alenee. Luottamusta kotimaiseen siipikarjanlihaketjuun voisi vahvistaa tuotteistamalla ketjun toimintatapaa ja viestimällä sen vahvuuksista entistä enemmän.
Collections
- Julkaisut [86924]