Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

World Health Organization dietary norms: a quantitative evaluation of potential consumption impacts in the United States, United Kingdom and France

Shankar, Bhavani; Srinivasan, C. S.; Irz, Xavier (2008)

 
Tweet refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Shankar, Bhavani
Srinivasan, C. S.
Irz, Xavier

Julkaisusarja
Review of Agricultural Economics

Volyymi
30

Numero
1

Sivut
151-175


Blackwell Publishing
2008
doi:doi:10.1111/j.1467-9353.2007.00397.x
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [81067]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste