Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

ACE-inhibitory and antioxidant properties of potato (Solanum tuberosum)

Pihlanto, Anne; Akkanen, Sari; Korhonen, Hannu J. (2008)

 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Pihlanto, Anne
Akkanen, Sari
Korhonen, Hannu J.

Julkaisusarja
Food chemistry

Volyymi
109

Numero
1

Sivut
104-112


Elsevier
2008
doi:doi:10.1016/j.foodchem.2007.12.023
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [84152]
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus