Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Changes in the mineral and trace element contents of cereals, fruits and vegetables in Finland

Ekholm, Päivi; Reinivuo, Heli; Mattila, Pirjo; Pakkala, Heikki; Koponen, Jani; Happonen, Anu; Hellström, Jarkko; Ovaskainen, Marja-Leena (2007)

 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Ekholm, Päivi
Reinivuo, Heli
Mattila, Pirjo
Pakkala, Heikki
Koponen, Jani
Happonen, Anu
Hellström, Jarkko
Ovaskainen, Marja-Leena

Julkaisusarja
Journal of food composition and analysis

Volyymi
20

Numero
6

Sivut
487-495


Academic Press
2007
doi:doi:10.1016/j.jfca.2007.02.007
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [87121]
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus