Tattari keittiössä meillä ja maailmalla
Rantamäki, Pirjo; Keskitalo, Marjo; Kontturi, Markku; Mäki, Maarit; Pihlava, Juha-Matti (2007)
Rantamäki, Pirjo
Keskitalo, Marjo
Kontturi, Markku
Mäki, Maarit
Pihlava, Juha-Matti
Julkaisusarja
Koetoiminta ja käytäntö
Volyymi
64
Numero
1(19.3.2007)
Sivut
20
Maaseudun Tulevaisuus Maaseudun Tulevaisuus
2007
Julkaisun pysyvä osoite on
http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2015103015514
http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2015103015514
Tiivistelmä
Tattari on viljelykasvina levinnyt ympäri maailman, ja tattariruokien kirjo on laaja. Tattarista valmistetaan paikallisia perinteisiä ruokia, mutta sille on kehitetty myös aivan uusia käyttötapoja. Nykykeittiössä hyödynnetään tietoisesti tattarin terveyttä edistäviä ominaisuuksia.
Collections
- Julkaisut [85613]