Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Development of antioxidant activity in milk whey during fermentation with lactic acid bacteria

Virtanen, Tarja; Pihlanto, Anne; Akkanen, Sari; Korhonen, Hannu J. T. (2007)

 
Tweet refworks
 
URI
http://www.blackwell-synergy.com/toc/jam/102/1

Virtanen, Tarja
Pihlanto, Anne
Akkanen, Sari
Korhonen, Hannu J. T.

Julkaisusarja
Journal of applied microbiology

Volyymi
102

Numero
1

Sivut
106-115


Blackwell
2007
doi:doi:10.1111/j.1365-2672.2006.03072.x
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [81028]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste