Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Effect of processing and storage on the stability of flaxseed lignan added to dairy products

Hyvärinen, Helena K.; Pihlava, Juha-Matti; Hiidenhovi, Jaakko A.; Hietaniemi, Veli; Korhonen, Hannu J.T.; Ryhänen, Eeva-Liisa (2006)

 
Tweet refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Hyvärinen, Helena K.
Pihlava, Juha-Matti
Hiidenhovi, Jaakko A.
Hietaniemi, Veli
Korhonen, Hannu J.T.
Ryhänen, Eeva-Liisa

Julkaisusarja
Journal of agricultural and food chemistry

Volyymi
54

Numero
23

Sivut
8788-8792


American Chemical Society
2006
doi:doi:10.1021/jf061285n
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [81068]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste