Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Chemical, physical, and sensory properties of dairy products enriched with conjugated linoleic acid

Jones, Emma L.; Shingfield, Kevin J.; Kohen, Camila; Jones, Andrew K.; Lupoli, Berit; Grandison, Alistair S.; Beever, David E.; Williams, Christine M.; Calder, Philip C.; Yaqoob, Parveen (2005)

 
Tweet refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Jones, Emma L.
Shingfield, Kevin J.
Kohen, Camila
Jones, Andrew K.
Lupoli, Berit
Grandison, Alistair S.
Beever, David E.
Williams, Christine M.
Calder, Philip C.
Yaqoob, Parveen

Julkaisusarja
Journal of dairy science

Volyymi
88

Sivut
2923-2937


American dairy science association
2005
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [81196]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste