Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Maidon aineosien siirtymäluvut edam- ja emmentaljuuston valmistuksessa

Antila, Veijo; Hakkarainen, Hannu; Lappalainen, Risto (1982)

 
Tweet refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Antila, Veijo
Hakkarainen, Hannu
Lappalainen, Risto

Julkaisusarja
Valtion maitotalouden tutkimuslaitos. Tiedonantoja

Numero
170

Sivut
5 s


Valtion maitotalouden tutkimuslaitos
1982
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [81056]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste