Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Rehun soijaöljy ja E-vitamiini parantavat naudanlihan laatua

Manninen, Merja; Suvitie, Marjatta; Holma, Merja (2002)

 
Avaa tiedosto
mtt-kjak-v59n3s15.pdf (2.853Kt)
Lataukset 


Manninen, Merja
Suvitie, Marjatta
Holma, Merja

Julkaisusarja
Koetoiminta ja käytäntö

Volyymi
59

Numero
3(21.10.2002)

Sivut
15


Maaseudun Tulevaisuus
2002
Näytä kaikki kuvailutiedot
Tiivistelmä
Naudanlihan ominaisuuksia voidaan parantaa lisäämällä ruokintaan soijaöljyä ja E-vitamiinia. Väkirehuun lisätty soijaöljy muuttaa naudanlihan koostumusta kohottamalla tyydyttymättömien rasvahappojen osuutta kokonaisrasvahapoista. Soijaöljy lisää hyödyllisen konjugoituneen linolihapon eli CLA:n pitoisuutta jauhelihassa ja kokolihassa. Väkirehun E-vitamiini nostaa puolestaan lihan vitamiinipitoisuutta, mutta ei vaikuta lihan värin pysyvyyteen.
Collections
  • Julkaisut [87107]
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus