Luke
 

Uudet ruislajikkeet sopivat hyvin leivontaan

Maaseudun Tulevaisuus
2002

Pysyvä osoite

URI

Tiivistelmä

Ruisleipä on osa suomalaista kulttuuria, joten leipärukiin kotimaisuus on kuluttajalle tärkeää. Suomalaisen teollisuuden ja kuluttajan laatuodotuksia vastaavaa ruista saadaan vain turvaamalla rukiin viljely Suomessa. Koska ruis on ennen kaikkea leipävilja, on siitä tutkittu erityisesti leivontalaatua, prosessoitavuutta ja terveysvaikutuksia. Tavoitteena on hallita ja tuntea entistä paremmin rukiin leivontalaatu.

ISBN

OKM-julkaisutyyppi

D1 Artikkeli ammattilehdessä

Julkaisusarja

Koetoiminta ja käytäntö

Volyymi

59

Numero

2(10.6.2002)

Sivut

Sivut

4

ISSN

0355-0990

DOI