Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Maidon ja munan proteiinit parantavat elintarvikkeiden rakennetta

Rantamäki, Pirjo; Hiidenhovi, Jaakko (2001)

 
Avaa tiedosto
mtt-kjak-v58n4s13.pdf (78.79Kt)
Lataukset 


Rantamäki, Pirjo
Hiidenhovi, Jaakko

Julkaisusarja
Koetoiminta ja käytäntö

Volyymi
58

Numero
4(3.12.2001)

Sivut
13


Maaseudun Tulevaisuus
2001
Näytä kaikki kuvailutiedot
Tiivistelmä
Maidon ja kananmunan proteiinit ovat ravitsemuksellisesti arvokkaita. Tämän lisäksi ne ovat elintarvikkeiden rakenteen kannalta erittäin tärkeitä. Näiden proteiinien vaahtoutuvuus, geelinmuodostusominaisuudet, emulgointikyky, vedensidontaominaisuudet, viskositeetti ja liukoisuus vaikuttavat lopputuloksen onnistumiseen, oli sitten kysymys kakusta, leivästä, kastikkeesta tai majoneesista.
Collections
  • Julkaisut [87088]
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus