Asiakaslähtöisen laadun kehittäminen lihan ja lihavalmisteiden tuotantoketjussa
Raevuori, Markku; Hannula, Tapio; Järvelä, Katja; Lampolahti, Soili; Niemistö, Markku; Puolanne, Eero; Rantala, Jukka (2001)
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.
Raevuori, Markku
Hannula, Tapio
Järvelä, Katja
Lampolahti, Soili
Niemistö, Markku
Puolanne, Eero
Rantala, Jukka
Julkaisusarja
MTT:n julkaisuja. Sarja A
Numero
93
Sivut
p. 55-60
Maatalouden tutkimuskeskus MTT
2001
Tiivistelmä
Tässä tutkimuksessa on pyritty kehittämään lisää valmiuksia kuluttajan laatukäsitykseen perustuvaan toimintaan koko lihan tuotantoketjussa. Tutkimuksessa on seitsemän osaprojektia. Laatulihajärjestelmät antavat mahdollisuuden kehittää tuotteita ja tuotantojärjestelmiä, joissa kuluttajalähtöisyys yhdistyy lihaketjun hyvään yhteistoimintaan. Laatulihajärjestelmistä oikein tiedottamalla voidaan kuluttajatyytyväisyyttä lisätä sekä mielikuvalaadun että tuotteen fyysisen laadun suhteen. Tutkimus kuuluu maa- ja metsätalousministeriön klusteriohjelmaan. Työ toteutettiin neljän tutkimuslaitoksen yhteistyönä.
Collections
- Julkaisut [86867]