Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Kauran idätyksessä on itua

Kaukovirta-Norja, Anu; Oksman-Caldentey, Kirsi-Marja (2001)

 
Avaa tiedosto
mtt-kjak-v58n1s06a.pdf (80.71Kt)
Lataukset 


Kaukovirta-Norja, Anu
Oksman-Caldentey, Kirsi-Marja

Julkaisusarja
Koetoiminta ja käytäntö

Volyymi
58

Numero
1(2.4.2001)

Sivut
6


Maaseudun Tulevaisuus
2001
Näytä kaikki kuvailutiedot
Tiivistelmä
Idätys muokkaa kauran rakennetta. Sen avulla voidaan myös tuottaa jyvään tai hajottaa siitä haluttuja yhdisteitä. Idätys ja sitä seuraavat kuumennuskäsittelyt antavat kauraan väriä, makua ja rapeutta. Samalla paranee myös kauran säilyvyys. Idätys lisää huomattavasti myös bioaktiivisten yhdisteiden määrää kaurassa ilman, että arvokkaan kuidun määrä kuitenkaan huomattavasti vähenisi.
Collections
  • Julkaisut [84970]
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus