Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskusta edeltävien organisaatioiden sarjat
  • MTT:n julkaisusarjat
  • Agricultural and Food Science
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskusta edeltävien organisaatioiden sarjat
  • MTT:n julkaisusarjat
  • Agricultural and Food Science
  • Näytä viite

Changes in the contents of kaempherol, quercetin and L-ascorbic acid in sea buckthorn berries during maturation

Jeppsson, Niklas; Gao, Xiangqun (2000)

 
Avaa tiedosto
afsf9_17.pdf (104.4Kt)
Lataukset 


Jeppsson, Niklas
Gao, Xiangqun

Julkaisusarja
Agricultural and Food Science in Finland

Volyymi
9

Numero
1

Sivut
17-22


Agricultural Research Centre of Finland The Scientific Agricultural Society of Finland
2000
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe201604069086
Tiivistelmä
Tyrnimarjan kamferoli-, kversetiini- ja L-askorbiini-happopitoisuuksia mitattiin marjojen eri kypsymisvaiheissa suuren erotuskyvyn nestekromatografisella (HPLC) menetelmällä. Viiden tutkitun tyrnilajikkeen marjojen askorbiinihappopitoisuus pieneni mitä myöhemmin marjat kerättiin. Pitoisuus pieneni 19 päivän aikana keskimäärin 25 % (1,48 1,10 g/kg). Kversetiini-pitoisuus pieneni samalla kun kamferoli- pitoisuus suureni. Kolmen tutkitun lajikkeen kversetiini- pitoisuus pieneni Otradnaja-lajikkeella (0,028 0,014 g/kg), kun taas kamferolipitoisuus suureni Prozratnaja- ja Gibrid Pertjik -lajikkeilla (0,012 0.016 g/kg).
 
Collections
  • Agricultural and Food Science [531]
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus