Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Maidon antioksidanttitekijöiden karakterisointi, eristäminen ja hyväksikäyttö

Pahkala, Eero; Hyvärinen, Helena; Korhonen, Hannu J. T (1999)

 
Tweet refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Pahkala, Eero
Hyvärinen, Helena
Korhonen, Hannu J. T

Julkaisusarja
Maatalouden tutkimuskeskuksen julkaisuja. Sarja A

Numero
55

Sivut
p. 108-111


Maatalouden tutkimuskeskus
1999
Näytä kaikki kuvailutiedot
Tiivistelmä
Tässä tutkimuksessa etsittiin ja karakterisoitiin lehmän maidon proteiiniosan antioksidatiivisia yhdisteitä. Tällöin todettiin, että erityisesti maidon kaseiineilla on hyvä antioksidanttikapasiteetti. Kun kaseiineja hydrolysoitiin entsymaattisesti, pystyttiin tuottamaan ja eristämään peptidejä, joilla todettiin olevan huomattavan korkeita antioksidanttiaktiivisuuksia. Lisäämällä voihin aktiivisia komponentteja valmistuksen yhteydessä, pystyttiin estämään rasvan hapettumista säilytyksen aikana.
Collections
  • Julkaisut [81061]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste