Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Effects of preparation procedures, packaging and storage on nutrient retention in peeled potatoes

Hägg, Margareta; Häkkinen, Ulla; Kumpulainen, Jorma; Ahvenainen, Raija; Hurme, Eero (1998)

 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Hägg, Margareta
Häkkinen, Ulla
Kumpulainen, Jorma
Ahvenainen, Raija
Hurme, Eero

Julkaisusarja
Journal of the Science of Food and Agriculture

Volyymi
77

Sivut
519-526


Elsevier Applied Science
1998
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [87096]
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus