Vertaileva tutkimus maidon kuljetuksesta raakamaitona ja pakattuna, pastöroituna maitona II Bakteerien määrät käsittelyn eri vaiheissa ja bakteeripitoisuuksien yhteydet maidon muihin laatutekijöihin
Mäki, Maarit; Kankare, Veikko; Pihlanto-Leppälä, Anne; Antila, Veijo (1991)
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.
Mäki, Maarit
Kankare, Veikko
Pihlanto-Leppälä, Anne
Antila, Veijo
Julkaisusarja
Maatalouden tutkimuskeskus. Elintarvikkeiden tutkimuslaitos. TiedotteitaAgricultural research centre. Food research institute. Communications
Numero
3
Sivut
18 p
Maatalouden tutkimuskeskus Maaseudun Tulevaisuus
1991
Collections
- Julkaisut [86709]