Haku
Viitteet 1-3 / 3
Varhais- ja syysperunan laatu
(Maatalouden tutkimuskeskus, 1999)
Maatalouden tutkimuskeskuksessa Jokioisissa selvitettiin vuosina 1995-97 varhaisperunan nostoajan ja typpilannoituksen (N) vaikutusta perunan kehitykseen, satoon sekä laatuun. Vertailussa olivat typpilannoitusmäärät 60 ...
Tattarin viljelytekniikka
(Maatalouden tutkimuskeskusMaatalouden tutkimuskeskus, 1997)
Tattaria kulutetaan maassamme vajaan 1000 hehtaarin viljelyalalta tuotettu määrä. Tattari on arka maan liialliselle kosteudelle ja erittäin arka hallalle. Taimettumisen aikana vuorokauden keskilämpötilan olisi oltava yli ...
Biomassan tuottaminen kuidun ja energian raaka-aineeksi: Tutkimuksen loppuraportti, osa I: Ruokohelven jalostus ja viljely
(Maatalouden tutkimuskeskus, 2000)
Tässä raportissa käsitellään ruokohelven jalostusta ja viljelyä. Asiaa on selvitetty MTT:ssa vuonna 1996 käynnistyneessä tutkimuksessa, jonka nimi on Biomassan tuottaminen kuidun ja energian raaka-aineeksi sekä aiemmissa ...