Haku
Viitteet 1-2 / 2
Effects of some organic acids and salts on microbial fermentation in the digestive tract of piglets estimated using an in vitro gas production technique
(MTT Agrifood Research FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 2005)
In vitro -kaasuntuotantomenetelmalla selvitettiin erilaisten orgaanisten happojen (muurahais-, propioni-. maito-, sitruuna ja fumaarihappo) ja suolojen (kalsiumformiaatti, kaliumsorbaatti ja natriumbentsoaatti) seka ...
Apparent ileal digestibility of amino acids and metabolisable energy value in grains for broilers
(MTT Agrifood Research FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 2005)
Aminohappojen ohutsuolisulavuuteen perustuva valkuaisarvojärjestelmä tarkentaa siipikarjan rehusuunnittelua. Se vähentää valkuaisen yliruokintaa ja typpipäästöjä. Tutkimuksessa selvitettiin ohran, vehnän, kauran, ruisvehnän, ...