Ympärivuotinen tuotanto tehostaa kasvihuoneviljelyä
Maaseudun Tulevaisuus
2001
Pysyvä osoite
URI
Tiivistelmä
Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus (MTT) kehittää tomaatin, kurkun ja leikkoruusun ympärivuotista tuotantoa ja pyrkii parantamaan tuotannon kannattavuutta. Tavoitteena on kohottaa näiden viljellyimpien kasvihuonekasvien satotasoa ja parantaa tuotteiden laatua. Lisäksi tuotanto halutaan ajoittaa niin, että se kattaa paremmin tuotteiden ympärivuotista kysyntää. Tähän päästään lisäämällä kasvihuonekasvien tuotantoa etenkin talvikaudella.
ISBN
OKM-julkaisutyyppi
D1 Artikkeli ammattilehdessä
Julkaisusarja
Koetoiminta ja käytäntö
Volyymi
58
Numero
3(15.10.2001)
Sivut
Sivut
12
ISSN
0355-0990
