Luke
 

Ympärivuotinen tuotanto tehostaa kasvihuoneviljelyä

Pysyvä osoite

URI

Tiivistelmä

Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus (MTT) kehittää tomaatin, kurkun ja leikkoruusun ympärivuotista tuotantoa ja pyrkii parantamaan tuotannon kannattavuutta. Tavoitteena on kohottaa näiden viljellyimpien kasvihuonekasvien satotasoa ja parantaa tuotteiden laatua. Lisäksi tuotanto halutaan ajoittaa niin, että se kattaa paremmin tuotteiden ympärivuotista kysyntää. Tähän päästään lisäämällä kasvihuonekasvien tuotantoa etenkin talvikaudella.

ISBN

OKM-julkaisutyyppi

D1 Artikkeli ammattilehdessä

Julkaisusarja

Koetoiminta ja käytäntö

Volyymi

58

Numero

3(15.10.2001)

Sivut

Sivut

12

ISSN

0355-0990

DOI