Luke
 

Kuidun merkitys lihanaudan ruokinnassa

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.

Pysyvä osoite

URI

Tiivistelmä

Työn tarkoituksena oli KTN-hankkeen toimeksiannosta hankkia tietoa kuidun tarpeesta lihanaudoilla ja pohtia onko aiheesta tarvetta tehdä yksityiskohtaisempaa selvitystyötä. NDF-kuidun minimitasoa kasvavalle lihanaudalle ei voida vielä nykytietämyksellä antaa. Jos rehuannoksesta 20 % on karkearehun NDF-kuitua, ollaan vielä todennäköisesti pötsin toiminnan kannalta turvallisella tasolla.

ISBN

OKM-julkaisutyyppi

Julkaisusarja

Volyymi

Numero

Sivut

4 p

ISSN

DOI