Luke
 

Suomessa tuotetaan ruokaa pienellä vesijalanjäljellä

Maaseudun tulevaisuus
2012
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.

Pysyvä osoite

Tiivistelmä

Vedenkulutuksesta puhuttaessa ajatellaan usein kuluttajien suoraa vedenkäyttöä, vaikkapa suihkussa käyntiä ja pihanurmen kastelua. Paljon merkittävämpää on kuitenkin vesi, jota on tarvittu tuotteiden, kuten elintarvikkeiden tuottamiseen.

ISBN

OKM-julkaisutyyppi

D1 Artikkeli ammattilehdessä

Julkaisusarja

Maaseudun Tiede

Volyymi

69

Numero

1(12.3.2012)

Sivut

Sivut

9

ISSN

1796-8763

DOI