Kirjolohen kasvatuksen ympäristövaikutukset pienentyneet
Maaseudun tulevaisuus
2012
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.
Pysyvä osoite
Tiivistelmä
Kirjolohen tuotantoketjun rehevöittävä vaikutus on pienentynyt noin 26 prosenttia suhteessa kalojen tuotantomäärään vuosina 2002-2009. Suomessa kasvatetun kirjolohen ympäristövaikutuksia verrataan tutkimuksessa myös luonnonkaloihin.
ISBN
OKM-julkaisutyyppi
D1 Artikkeli ammattilehdessä
Julkaisusarja
Maaseudun Tiede
Volyymi
69
Numero
1(12.3.2012)
Sivut
Sivut
8
ISSN
1796-8763