Luke
 

Kirjolohen kasvatuksen ympäristövaikutukset pienentyneet

Maaseudun tulevaisuus
2012
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.

Pysyvä osoite

Tiivistelmä

Kirjolohen tuotantoketjun rehevöittävä vaikutus on pienentynyt noin 26 prosenttia suhteessa kalojen tuotantomäärään vuosina 2002-2009. Suomessa kasvatetun kirjolohen ympäristövaikutuksia verrataan tutkimuksessa myös luonnonkaloihin.

ISBN

OKM-julkaisutyyppi

D1 Artikkeli ammattilehdessä

Julkaisusarja

Maaseudun Tiede

Volyymi

69

Numero

1(12.3.2012)

Sivut

Sivut

8

ISSN

1796-8763

DOI