Luke
 

Ruokinta vaikutti vain vähän naudanlihan laatuun

N5-23_Luke_Ruokinta.pdf
N5-23_Luke_Ruokinta.pdf - 165.12 KB

URI

Kuvaus

Lehtiartikkeli (rinnakkaistallennusluvan asianumero: 515/12 05 01 02/2022)

Tiivistelmä

Lihan syöntilaatu ja ulkonäkö ovat tärkeitä ominaisuuksia, jotka vaikuttavat kuluttajien valintoihin ja ostopäätöksiin. Siksi hyvän syöntilaadun turvaaminen on tärkeää, vaikka syöntilaatua ei meillä kaupallisessa tuotannossa mitata eikä tuottajalle siitä makseta.

ISBN

OKM-julkaisutyyppi

D1 Artikkeli ammattilehdessä

Julkaisusarja

Nauta

Volyymi

52

Numero

5

Sivut

Sivut

52-54

ISSN

1238-268X

DOI