Ruoantuotannon kestävyys: taloudelliset ja sosiaaliset vaikutukset
Yli-Viikari, Anja; Reinikainen, Anu (2023)
Avaa tiedosto
Lataukset
Yli-Viikari, Anja
Reinikainen, Anu
Julkaisusarja
Luke Tietokortti
Sivut
4 s.
Luonnonvarakeskus
2023
Julkaisun pysyvä osoite on
http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe20231127149395
http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe20231127149395
Tiivistelmä
Vekka-hankkeen (2020-2023) tavoitteena oli tunnistaa ruoantuotannon kestävän kehityksen mittarit liittyen YK:n asettamiin kestävän kehityksen tavoitteisiin (Sustainable Development Goals, SDG). Tämä tietokortti painottuu taloudellisen ja sosiaalisen kestävyyden käsittelyyn. Ruoan ympäristövaikutuksia sekä eläinten hyvinvointia käsitellään korttisarjan muissa osissa.
Collections
- Julkaisut [87052]