Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Opportunities and challenges of new disruptive food production methods in Finland: Qualitative analysis carried out by a Finnish network of experts.

Niemi, Jarkko; Nordlund, Emilia; Pastell, Matti; Ritala, Anneli; Kotilainen, Titta; Katajajuuri, Juha-Matti; Nappa, Marja; Lampinen, Mirva (2022)

 
URI
https://cris.vtt.fi/en/publications/opportunities-and-challenges-of-new-disruptive-food-production-me

Niemi, Jarkko
Nordlund, Emilia
Pastell, Matti
Ritala, Anneli
Kotilainen, Titta
Katajajuuri, Juha-Matti
Nappa, Marja
Lampinen, Mirva

Sivut
54 p.


VTT Technical Research Centre of Finland
2022
doi:10.32040/2022.978-951-38-8834-3
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [87130]
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus