Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Predicting the extent to which excess lipid is deposited in the physical components of a broiler when dietary protein content is reduced

Reis, Matheus P.; Sakomura, Nilva K.; Azevedo, Jefferson M.; Viana, Gabriel S.; Dorigam, Juliano César P.; Fernandes, Joao Batista K.; Gous, Robert M. (2022)

 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Reis, Matheus P.
Sakomura, Nilva K.
Azevedo, Jefferson M.
Viana, Gabriel S.
Dorigam, Juliano César P.
Fernandes, Joao Batista K.
Gous, Robert M.

Julkaisusarja
Animal Production Science


CSIRO Publishing
2022
doi:10.1071/an22189
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [87085]
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus