Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Modulation of the food microbiome by apple fruit processing

Wicaksono, Wisnu Adi; Buko, Aisa; Kusstatscher, Peter; Sinkkonen, Aki; Laitinen, Olli H.; Virtanen, Suvi M.; Hyöty, Heikki; Cernava, Tomislav; Berg, Gabriele (2022)

 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Wicaksono, Wisnu Adi
Buko, Aisa
Kusstatscher, Peter
Sinkkonen, Aki
Laitinen, Olli H.
Virtanen, Suvi M.
Hyöty, Heikki
Cernava, Tomislav
Berg, Gabriele

Julkaisusarja
Food Microbiology

Volyymi
108

Sivut
10 p.


Elsevier BV
2022
doi:10.1016/j.fm.2022.104103
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [87086]
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus