Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Uusien ruoantuotantomenetelmien mahdollisuudet ja haasteet Suomessa: Laadullinen analyysi kotimaisen asiantuntijaverkoston toteuttamana

Niemi, Jarkko; Nordlund, Emilia; Pastell, Matti; Ritala, Anneli; Kotilainen, Titta; Katajajuuri, Juha-Matti; Nappa, Marja; Lampinen, Mirva (2022)

 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Niemi, Jarkko
Nordlund, Emilia
Pastell, Matti
Ritala, Anneli
Kotilainen, Titta
Katajajuuri, Juha-Matti
Nappa, Marja
Lampinen, Mirva

Sivut
54 s.


VTT Technical Research Centre of Finland
2022
doi:10.32040/2022.978-951-38-8832-9
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [83033]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste