Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Enzyme-assisted extraction of anthocyanins and other phenolic compounds from blackcurrant (Ribes nigrum L.) press cake: From processing to bioactivities

Granato, Daniel; Fidelis, Marina; Haapakoski, Marjo; dos Santos Lima, Amanda; Viil, Janeli; Hellström, Jarkko; Rätsep, Reelika; Kaldmäe, Hedi; Bleive, Uko; Azevedo, Luciana; Marjomäki, Varpu; Zharkovsky, Alexander; Pap, Nora (2022)

 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Granato, Daniel
Fidelis, Marina
Haapakoski, Marjo
dos Santos Lima, Amanda
Viil, Janeli
Hellström, Jarkko
Rätsep, Reelika
Kaldmäe, Hedi
Bleive, Uko
Azevedo, Luciana
Marjomäki, Varpu
Zharkovsky, Alexander
Pap, Nora

Julkaisusarja
Food Chemistry

Volyymi
391

Sivut
11


Elsevier BV
2022
doi:10.1016/j.foodchem.2022.133240
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [87088]
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus