Enzyme-assisted extraction of anthocyanins and other phenolic compounds from blackcurrant (Ribes nigrum L.) press cake: From processing to bioactivities
Granato, Daniel; Fidelis, Marina; Haapakoski, Marjo; dos Santos Lima, Amanda; Viil, Janeli; Hellström, Jarkko; Rätsep, Reelika; Kaldmäe, Hedi; Bleive, Uko; Azevedo, Luciana; Marjomäki, Varpu; Zharkovsky, Alexander; Pap, Nora (2022)
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.
Granato, Daniel
Fidelis, Marina
Haapakoski, Marjo
dos Santos Lima, Amanda
Viil, Janeli
Hellström, Jarkko
Rätsep, Reelika
Kaldmäe, Hedi
Bleive, Uko
Azevedo, Luciana
Marjomäki, Varpu
Zharkovsky, Alexander
Pap, Nora
Julkaisusarja
Food Chemistry
Volyymi
391
Sivut
11
Elsevier BV
2022
Collections
- Julkaisut [86715]