Integration of environment and nutrition in life cycle assessment of food Items: opportunities and challenges
McLaren, S.; Berardy, A.; Henderson, A.; Holden, N.; Huppertz, T.; Jolliet, O.; Renouf, M.; Rugani, B.; Saarinen, Merja; van der Pols, J.; V.zquez-Rowe, I.; Ant.n Vallejo, A.; Bianchi, M.; Chaudhary, A.; Chen, C.; Cooreman-Algoed, M.; Dong, H.; Grant, T.; Green, A.; Hallstrom, E.; Hoang, H.; Leip, A.; Lynch, J.; McAuliffe, G.; Ridoutt, B.; Saget, S.; Scherer, L.; Tuomisto, Hanna; Tyedmers, P.; van Zanten, H. (2021)
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.
McLaren, S.
Berardy, A.
Henderson, A.
Holden, N.
Huppertz, T.
Jolliet, O.
Renouf, M.
Rugani, B.
Saarinen, Merja
van der Pols, J.
V.zquez-Rowe, I.
Ant.n Vallejo, A.
Bianchi, M.
Chaudhary, A.
Chen, C.
Cooreman-Algoed, M.
Dong, H.
Grant, T.
Green, A.
Hallstrom, E.
Hoang, H.
Leip, A.
Lynch, J.
McAuliffe, G.
Ridoutt, B.
Saget, S.
Scherer, L.
Tuomisto, Hanna
Tyedmers, P.
van Zanten, H.
Sivut
161 p.
FAO
2021
Collections
- Julkaisut [85986]