Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Challenges and opportunities to capture dietary effects in on-farm greenhouse gas emissions models of ruminant systems

Vibart, Ronaldo; de Klein, Cecile; Jonker, Arjan; van der Weerden, Tony; Bannink, André; Bayat, Ali R.; Crompton, Les; Durand, Anais; Eugène, Maguy; Klumpp, Katja; Kuhla, Björn; Lanigan, Gary; Lund, Peter; Ramin, Mohammad; Salazar, Francisco (2021)

 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Vibart, Ronaldo
de Klein, Cecile
Jonker, Arjan
van der Weerden, Tony
Bannink, André
Bayat, Ali R.
Crompton, Les
Durand, Anais
Eugène, Maguy
Klumpp, Katja
Kuhla, Björn
Lanigan, Gary
Lund, Peter
Ramin, Mohammad
Salazar, Francisco

Julkaisusarja
Science of the total environment

Volyymi
769

Sivut
12 p.


Elsevier
2021
doi:10.1016/j.scitotenv.2021.144989
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [87086]
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus