Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Chemical composition, sensory profile and antioxidant capacity of low-alcohol strawberry beverages fermented with Saccharomyces cerevisiae and Torulaspora delbrueckii

Yang, Wei; Liu, Shuxun; Marsol-Vall, Alexis; Tähti, Roni; Laaksonen, Oskar; Karhu, Saila; Yang, Baoru; Ma, Xueying (2021)

 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Yang, Wei
Liu, Shuxun
Marsol-Vall, Alexis
Tähti, Roni
Laaksonen, Oskar
Karhu, Saila
Yang, Baoru
Ma, Xueying

Julkaisusarja
Lwt: food science and technology

Volyymi
149

Sivut
10 p.


Elsevier
2021
doi:10.1016/j.lwt.2021.111910
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [87099]
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus