Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Effect of consumers’ origin on perceived sensory quality, liking and liking drivers: A cross-cultural study on European cheeses

Ojeda, Mónica; Etaio, Iñaki; Valentin, Dominique; Dacremont, Catherine; Zannoni, Mario; Tupasela, Tuomo; Lilleberg, Leena; Pérez-Elortondo, Francisco José (2021)

 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Ojeda, Mónica
Etaio, Iñaki
Valentin, Dominique
Dacremont, Catherine
Zannoni, Mario
Tupasela, Tuomo
Lilleberg, Leena
Pérez-Elortondo, Francisco José

Julkaisusarja
Food quality and preference

Volyymi
87

Sivut
8 p.


Longman Scientific & Technical.
2021
doi:10.1016/j.foodqual.2020.104047
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [87088]
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus