Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

How does herbage mass effect voluntary dry matter intake and in vivo organic matter digestibility in sheep and the in vitro gas production of perennial ryegrass?

Garry, B.; McGovern, F.M.; Boland, T.M.; Rinne, M.; Kuoppala, K.; Baumont, R.; Lewis, E.; O'Donovan, M. (2021)

 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Garry, B.
McGovern, F.M.
Boland, T.M.
Rinne, M.
Kuoppala, K.
Baumont, R.
Lewis, E.
O'Donovan, M.

Julkaisusarja
Livestock science

Volyymi
244

Sivut
12 p.


Elsevier
2021
doi:10.1016/j.livsci.2020.104345
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [82821]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste