Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Effect of processing of bovine milk on gastrointestinal symptoms and intestinal pressure in sensitive individuals

Nuora, Anu; Tupasela, Tuomo; Jokioja, Johanna; Tahvonen, Raija; Kallio, Heikki; Yang, Baoru; Rokka, Susanna; Marnila, Pertti; Mäkelä, Petri; Pohjankukka, Jonne; Pahikkala, Tapio; Viitanen, Matti; Linderborg, Kaisa (2020)

 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Nuora, Anu
Tupasela, Tuomo
Jokioja, Johanna
Tahvonen, Raija
Kallio, Heikki
Yang, Baoru
Rokka, Susanna
Marnila, Pertti
Mäkelä, Petri
Pohjankukka, Jonne
Pahikkala, Tapio
Viitanen, Matti
Linderborg, Kaisa

Julkaisusarja
Proceedings of the Nutrition Society

Volyymi
79

Numero
OCE2

Sivut
1 p.


Cambridge University Press
2020
doi:10.1017/s0029665120004954
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [82788]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste