Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Effect of Saccharomyces cerevisiae and Schizosaccharomyces pombe strains on chemical composition and sensory quality of ciders made from Finnish apple cultivars

He, Wenjia; Liu, Shuxun; Heponiemi, Paulina; Heinonen, Maarit; Marsol-Vall, Alexis; Ma, Xueying; Yang, Baoru; Laaksonen, Oskar (2021)

 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


He, Wenjia
Liu, Shuxun
Heponiemi, Paulina
Heinonen, Maarit
Marsol-Vall, Alexis
Ma, Xueying
Yang, Baoru
Laaksonen, Oskar

Julkaisusarja
Food chemistry

Volyymi
345

Sivut
13 p.


Applied Science Publishers.
2021
doi:10.1016/j.foodchem.2020.128833
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [82782]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste