Tietopaketti työterveyshuollolle ─ Kasvihuonetuotanto
Elstob, Tea; Heikkilä, Anna-Maija; Mattila, Tiina; Ovaska, Ulla; Serenius, Marjo; Tuure, Veli-Matti; Vänninen, Irene (2020)
Elstob, Tea
Heikkilä, Anna-Maija
Mattila, Tiina
Ovaska, Ulla
Serenius, Marjo
Tuure, Veli-Matti
Vänninen, Irene
Julkaisusarja
Luke Tietokortti
Sivut
2 s.
Luonnonvarakeskus
2020
© Luonnonvarakeskus
Julkaisun pysyvä osoite on
http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe20201210100168
http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe20201210100168
Tiivistelmä
Kasvihuoneyritykset tuottavat vihanneksia ja marjoja (50 %), koristekasveja (40 %) sekä taimia ja pistokkaita (10 %). Tärkeimmät syötävät viljelykasvit ovat kurkku, tomaatti, paprika ja keräsalaatti sekä erilaiset ruukkusalaatit ja -yrtit.
Collections
- Julkaisut [85593]