Luke
 

Tietopaketti työterveyshuollolle ─ Perunanviljely

LUKE_Tietokortti_peruna_A4_NETTI.pdf
LUKE_Tietokortti_peruna_A4_NETTI.pdf - 602.6 KB
© Luonnonvarakeskus

URI

Tiivistelmä

Pohjanmaan maakunnissa viljellään 2/3 Suomessa myytävästä ruokaperunasta. Varhaisperunasta suuri osa tuotetaan Varsinais-Suomessa, Satakunnassa on erikoistuttu tärkkelysperunan tuotantoon. Perunantuottajien lukumäärä vähenee 5–8 % vuosittain. Vuonna 2020 perunan viljelyala oli tilastointihistorian pienin, 21 200 ha.

ISBN

OKM-julkaisutyyppi

D4 Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti taikka selvitys

Julkaisusarja

Luke Tietokortti

Volyymi

Numero

Sivut

Sivut

2 s.

ISSN

DOI