Polyphenols of jabuticaba [Myrciaria jaboticaba (Vell.) O.Berg] seeds incorporated in a yogurt model exert antioxidant activity and modulate gut microbiota of 1,2-dimethylhydrazine-induced colon cancer in rats
Fidelis, Marina; Santos, Jânio Sousa; Escher, Graziela Bragueto; Rocha, Ramon Silva; Cruz, Adriano Gomes; Cruz, Thiago Mendanha; Marques, Mariza Boscacci; Nunes, Juliana Barbosa; do Carmo, Mariana Araújo Vieira; de Almeida, Leonardo Augusto; Kaneshima, Tai; Azevedo, Luciana; Granato, Daniel (2021)
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.
Fidelis, Marina
Santos, Jânio Sousa
Escher, Graziela Bragueto
Rocha, Ramon Silva
Cruz, Adriano Gomes
Cruz, Thiago Mendanha
Marques, Mariza Boscacci
Nunes, Juliana Barbosa
do Carmo, Mariana Araújo Vieira
de Almeida, Leonardo Augusto
Kaneshima, Tai
Azevedo, Luciana
Granato, Daniel
Julkaisusarja
Food chemistry
Volyymi
334
Sivut
11 p.
Applied Science Publishers.
2021
Collections
- Julkaisut [85858]