Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Classification of Brazilian roasted coffees from different geographical origins and farming practices based on chlorogenic acid profiles

Badmos, Sabur; Fu, Maotian; Granato, Daniel; Kuhnert, Nikolai (2020)

 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Badmos, Sabur
Fu, Maotian
Granato, Daniel
Kuhnert, Nikolai

Julkaisusarja
Food research international

Volyymi
134

Sivut
12 p.


Elsevier Applied Science on behalf of the Canadian Institute of Food Science and Technology
2020
doi:10.1016/j.foodres.2020.109218
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [82826]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste