From byproduct to a functional ingredient: Camu-camu (Myrciaria dubia) seed extract as an antioxidant agent in a yogurt model
Fidelis, Marina; de Oliveira, Stephanie Maiara; Sousa Santos, Jânio; Bragueto Escher, Graziela; Silva Rocha, Ramon; Gomes Cruz, Adriano; Araújo Vieira do Carmo, Mariana; Azevedo, Luciana; Kaneshima, Tai; Oh, Won Young; Shahidi, Fereidoon; Granato, Daniel (2019)
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.
Fidelis, Marina
de Oliveira, Stephanie Maiara
Sousa Santos, Jânio
Bragueto Escher, Graziela
Silva Rocha, Ramon
Gomes Cruz, Adriano
Araújo Vieira do Carmo, Mariana
Azevedo, Luciana
Kaneshima, Tai
Oh, Won Young
Shahidi, Fereidoon
Granato, Daniel
Julkaisusarja
Journal of Dairy Science
Volyymi
103
Numero
2
Sivut
1131-1140
American Dairy Science Association
2019
Collections
- Julkaisut [85618]