Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

From byproduct to a functional ingredient: Camu-camu (Myrciaria dubia) seed extract as an antioxidant agent in a yogurt model

Fidelis, Marina; de Oliveira, Stephanie Maiara; Sousa Santos, Jânio; Bragueto Escher, Graziela; Silva Rocha, Ramon; Gomes Cruz, Adriano; Araújo Vieira do Carmo, Mariana; Azevedo, Luciana; Kaneshima, Tai; Oh, Won Young; Shahidi, Fereidoon; Granato, Daniel (2019)

 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Fidelis, Marina
de Oliveira, Stephanie Maiara
Sousa Santos, Jânio
Bragueto Escher, Graziela
Silva Rocha, Ramon
Gomes Cruz, Adriano
Araújo Vieira do Carmo, Mariana
Azevedo, Luciana
Kaneshima, Tai
Oh, Won Young
Shahidi, Fereidoon
Granato, Daniel

Julkaisusarja
Journal of Dairy Science

Volyymi
103

Numero
2

Sivut
1131-1140


American Dairy Science Association
2019
doi:10.3168/jds.2019-17173
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [82826]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste