Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Should we ban total phenolics and antioxidant screening methods? The link between antioxidant potential and activation of NF-κB using phenolic compounds from grape by-products

Costa de Camargo, Adriano; Telles Biasoto, Aline Camarão; Schwember, Andrés R.; Granato, Daniel; Boscariol Rasera, Gabriela; Franchin, Marcelo; Rosalen, Pedro L.; Matias Alencar, Severino; Shahidi, Fereidoon (2019)

 
Tweet refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Costa de Camargo, Adriano
Telles Biasoto, Aline Camarão
Schwember, Andrés R.
Granato, Daniel
Boscariol Rasera, Gabriela
Franchin, Marcelo
Rosalen, Pedro L.
Matias Alencar, Severino
Shahidi, Fereidoon

Julkaisusarja
Food Chemistry

Volyymi
290

Sivut
229-238


Elsevier
2019
doi:10.1016/j.foodchem.2019.03.145
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [81023]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste