Should we ban total phenolics and antioxidant screening methods? The link between antioxidant potential and activation of NF-κB using phenolic compounds from grape by-products
Costa de Camargo, Adriano; Telles Biasoto, Aline Camarão; Schwember, Andrés R.; Granato, Daniel; Boscariol Rasera, Gabriela; Franchin, Marcelo; Rosalen, Pedro L.; Matias Alencar, Severino; Shahidi, Fereidoon (2019)
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.
Costa de Camargo, Adriano
Telles Biasoto, Aline Camarão
Schwember, Andrés R.
Granato, Daniel
Boscariol Rasera, Gabriela
Franchin, Marcelo
Rosalen, Pedro L.
Matias Alencar, Severino
Shahidi, Fereidoon
Julkaisusarja
Food Chemistry
Volyymi
290
Sivut
229-238
Elsevier
2019
Collections
- Julkaisut [85621]