• Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Source of supplemental dietary fat interacts with relative proportion of forage source in Holstein dairy cows: Production responses, milk fat composition, and rumen fermentation

Sadeghi, M.; Ghorbani, G.R.; Ghasemi, E.; Kargar, S.; Leskinen, H.; Bayat, A.R.; Ghaffari, M.H. (2019)

 
Tweet Linkki tietueeseen
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Sadeghi, M.
Ghorbani, G.R.
Ghasemi, E.
Kargar, S.
Leskinen, H.
Bayat, A.R.
Ghaffari, M.H.

Julkaisusarja
Livestock Science

Volyymi
227

Sivut
143-152


Elsevier
2019
doi:10.1016/j.livsci.2019.07.016
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [79000]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto